

مرضیه گنجینه پرافتخار هنرملی و نغمه خوان آزادی مردم ایران در اورسورواز
روز دوشنبه۲۶مهرماه، پیکر مرضیه، اشرف السادات مرتضایی، خواننده افسانهیی ایران و سمبل اعتراض و شورش هنر ایران علیه فاشیسم سیاه ولایت فقیه. در آرامگاه شهر اورسورواز در حومه پاریس (محل اقامت او) به خاک سپرده شد. مرضیه در روز چهارشنبه۲۱مهرماه، بر اثر بیماری سرطان در سن ۸۶سالگی درگذشت.
متعاقبأ، مراسم یادبود و بزرگداشت خانم مرضیه، مشاور هنری رئیسجمهور برگزیده مقاومت و عضو شورای ملی مقاومت، پشتیبان استوار و یار دیرین رزم آوران سرفراز آزادی در شهر اشرف، در مقر اصلی شورای ملی مقاومت در اورسورواز برگزارگردید.
در این مراسم، انبوه ایرانیان، از چند نسل، از کشورهای مختلف به ویژه از سراسر اروپا در مقر اصلی شورای ملی مقاومت و خیابان مقابل آن گرد آمدند تا بر دستاوردهای هنری بیسابقه و ارزشمند هنرمندی که بیش از ۶۰سال جان و قلبشان را از زیبایی و لطافت انسانی لبریز کرده بود، ارج نهند.

مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران سخنران اصلی این برنامه، طی سخنان شورانگیزی خاطره تابناک هزار دستان ایرانی را گرامی داشت. وی مرضیه را برجستهترین «زن هنرمند و مقاوم» در جهان معاصر، خواند و گفت: وی گنجینه پرافتخار و بیزوال هنرایرانی، صلابت سرکش زن ایرانی در برابر سنگسار و زنستیزی خمینی و زیباترین صدای مقاومت برای آزادی بود. او عصیان مجسم هنر ایران و زن ایرانی علیه رژیم زنستیز بود و هیچ وقت سر سوزنی با آنها سازش نکرد.
مرضیه شیر زنی است که در هفتاد سالگی بر سارقان و غاصبان ایران و بر قاتلان هنر و موسیقی ایران برشورید، تا در تولدی دیگر، زیباییهای فرهنگ و هنر و تاریخ ایران را از ایلغار خمینی نجات دهد.
بانوی عصیانگری که صدای سحرانگیزش، طی شش دهه پژواک رنجها و عواطف شصت ساله یک ملت بود. هنرمندی که تمام شهرت و محبوبیتش را در کفه مبارزه برای آزادی مردم ایران گذاشت تا بر فراز تانکهای ارتش آزادی سرود «مرگ ظالمان» سر دهد و بانگ «اذان» را در رویارویی تاریخی با آخوندهای زنستیز و دینفروش بر فراز منارهها طنین انداز کند.

مرضیه از حامیان سرسخت اشرف، محل استقرار ۳۴۰۰ عضو سازمان مجاهدین خلق ایران در عراق بود. مرضیه خود سالها در اشرف زندگی کرد و تا آخرین ساعتهای حیات خود از ساکنان اشرف حمایت کرد. رژیم ملایان به واسطه پیوستن مرضیه به مقاومت، خانواده او را تحت فشار شدید قرار داد اما مرضیه به ایستادگی در مقابل ملایان ادامه داد.
در مراسم یادبود مرضیه، شمار زیادی از هنرمندان برجسته، شخصیتهای سیاسی، فعالان حقوقبشری، وکیلان و حقوقدانان شرکت داشتند و تعدادی از آنها از جمله رأس پاپل، رهبر ارکستر فستیوال لندن، . طی سخنانی یاد بزرگ زن هنر ایران را گرامی داشتند.
برپایی یک نمایشگاه بسیار زیبا از زندگی و فرازهای پرشکوه فعالیتهای هنری مرضیه و نمایش فیلمی از مراسم پرشکوه یادبود مرضیه توسط رزم آوران آزادی در اشرف، که بسیار مورد توجه قرار گرفت، از دیگر بخشهای این برنامه بود.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۲۶مهر ۱۳۸۹ (۱۸ اکتبر ۲۰۱۰ )
