

خانم رجوی درگذشت مهدی فتحی را به اشرفیان و عموم اعضا و هواداران مقاومت تسلیت گفت و مالکی را مسئول این تراژدی دانست.
امروز جمعه، ۱۹آذر ۱۳۸۹، مجاهد خلق، اشرفی قهرمان، مهدی فتحی پس از یکسال مقاومت در برابر بیماری سرطان و درحالیکه کارشکنی نیروهای تحت امر مالکی با ایجاد تاخیر چند ماهه در انتقال او به بیمارستان تخصصی، بیماری او را غیرقابل برگشت کرده بود، درگذشت.
وی اولین بار در ۱۹دسامبر ۲۰۰۹ به علت بیماری کلیوی در بیمارستان اشرف که تحت کنترل نیروهای عراقی است، بستری شد. اما بهدلیل محدودیتهای ضدانسانی کمیته سرکوب اشرف و عدم دسترسی به بیمارستان و پزشک متخصص، بیماری او مستمراً تشدید و دچار خونریزی وسیع داخلی شد و به ناچار تحت عمل جراحی اورژانس قرار گرفت.
کمیته سرکوب اشرف و مسئول عراقی بیمارستان اشرف بارها اعزام وی به بغداد را کنسل کردند. تنها ۴۵روز طول کشید تا بیمار را برای ویزیت متخصص اورولوژی به بیمارستانی در بغداد منتقل کنند. پزشکان متخصص اورولوژی با تشخیص تومور کلیه تأکید کرده بودند بیمار بدون تأخیر باید تحت رسیدگیهای فوری قرار گیرد اما بیش از 3ماه کمیته سرکوب اشرف و مدیر بیمارستان با کارشکنیهای مختلف مانع انتقال و بستری شدن او در بیمارستان شدند.
در نهایت وی در ۲۲اوت ۲۰۱۰ با چند ماه تاخیر برای عمل جراحی منتقل و بلافاصله در بیمارستان تحت عمل جراحی قرارگرفت. پزشک جراح بعد از مشاهده وضعیت داخلی بیمار گفت بهدلیل تاخیر در عمل، تومور تمام بدن را در برگرفته و عمل جراحی بیفایده است. پزشک جراح طی نامهای نوشت تومور به علت دیرکرد در عمل جراحی گسترش یافته است. پزشکان گفتند اگر این عمل در هفتههای اول انجام میشد، قابل علاج بود و هیچگاه بیمار به چنین وضعیتی نمیرسید. چند هفته قبل که مهدی فتحی برای آخرین بار در بیمارستان بعقوبه در ۴۰کیلومتری اشرف بستری شد و نیاز به ۶کیسه خون داشت، نه بیمارستان چنین خونی به او داد و نه مأموران عراقی اجازه میدادند ساکنان اشرف برای دادن خون به بیمارستان بروند. علاوه بر وضعیت وخیم جسمی وی، در ماههای اخیر بهخاطر فریادهای گوشخراش مزدوران اطلاعات آخوندی با ۱۴۰بلندگو تحت فشار مضاعف قرار داشت.
خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران درگذشت مجاهد صدیق مهدی فتحی را که از سمبلهای درخشان پایداری اشرف است، به مجاهدان اشرف و عموم اعضا و هواداران مجاهدین و مقاومت و به خانواده او تسلیت گفت و ایستادگی مهدی را که هم با بیماری و هم با فشارهای ضدانسانی رژیم آخوندی و مزدوران عراقیش در نبرد بود، یک حماسه خاموش و فراموشنشدنی و مظهری از اراده مردم ایران برای کسب آزادی توصیف کرد. وی با تاکید بر اینکه این مجاهد سرفراز در آخرین ماههای حیات خود با زجرها و دردهای ناشی از فقدان رسیدگیهای پزشکی، یک بیمار تحت شکنجه بود، گفت مسئولیت درگذشت او مستقیما برعهده دولت مالکی و کمیته سرکوب تحت فرمان اوست.
خانم رجوی با یادآوری اینکه امروز شمار زیادی از بیماران همچون مهدی فتحی از محاصره ضدانسانی اشرف رنج میبرند، از آمریکا و ملل متحد خواست با برعهده گرفتن مسئولیت خود در حفاظت و نظارت دائم بر وضعیت اشرف، از وقوع تراژدیها و فجایع جدید جلوگیری کنند و از عموم مجامع بینالمللی و نهادهای مدافع حقوقبشر خواست با محکوم کردن این واقعه تکاندهنده، به مسئولیت خود برای لغو محاصره و پایاندادن به شکنجه روانی و شبانهروزی اشرف با ۱۴۰بلندگو عمل کنند.
کمیته بینالمللی حقوقدانان در دفاع از اشرف در نامهای به آقای ملکرت، نماینده ویژه دبیرکل در عراق، در تاریخ ۲۰اوت ۲۰۱۰ نوشت: ”آقای مهدی فتحی… بهدلیل مانعتراشیهای کمیته برای بستری شدن در بیمارستان و تاخیر در عمل جراحی، یکی از کلیههای خود را از دست داد و اکنون بایستی هر چه زودتر تحت عمل جراحی دیگری قرار گیرد، در غیراینصورت جان وی در معرض خطر جدی قرار خواهد داشت. ولی علیرغم این فوریت، کمیته سرکوب اشرف با بهانههای مختلف از انتقال وی ممانعت میکند… “. خود وی نیز در نامههای متعدد از جمله ۲۶ژوئن و ۱۲مارس ۲۰۱۰، به مقامات سازمان ملل، محدودیتهای ظالمانه پزشکی در مورد خودش را تشریح کرده بود.
خانم رجوی روز اول دسامبر در سخنرانی خود در پارلمان اروپا، مقامات اتحادیه اروپا و بهخصوص بارونس اشتون را به اقدامات فوری برای خاتمه دادن به محاصره ظالمانه اشرف بهویژه در زمینه دسترسی بیماران به خدمات پزشکی و پایاندادن به شکنجه روانی ساکنان اشرف فراخواند. یک هفته قبل از آن در ۲۴نوامبر در جلسه اعلام حمایت ۵۰۰۰شهردار فرانسوی از اشرف گفت: ”آقای مهدی فتحی که به سرطان کلیه مبتلاست، هماکنون در وضعیت بسیار وخیمی قرار دارد. کارشکنیهای مقامات عراقی در امر درمان مهدی باعث وخامت وضعیت او شده بهطوریکه پزشکان از او قطع امید کردهاند.
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۱۹آذر ۱۳۸۹ (۱۰دسامبر ۲۰۱۰)