Pages

Saturday, May 28, 2011

کنفرانس مطبوعاتی نمایندگان سنا و پارلمان فدرال استرالیا در حمایت و همبستگی با ساکنان شهر اشرف



امروز ۲۶ می ۲۰۱۱، گروهی فراحزبی ازنمایندگان سنا و مجلس فدرال استرالیا ازحزب کارگر، حزب ملی و حزب سبزها کنفرانس مطبوعاتی در پارلمان فدرال در کانبرا در حمایت و همبستگی با ساکنان شهر اشرف و حقوق‌بشر در ایران برگزار نمودند که مورد توجه رسانه‌های استرالیا واقع شد.

در این کنفرانس مطبوعاتی سناتور اسکات لادم به نمایندگی از حزب سبزها، سناتور جان ویلیامز به‌نمایندگی از حزب ملی و سناتور کلر مور، آقای کلوین تامسون نماینده مجلس فدرال از ایالت ویکتوریا، آقای لاری فرگوسن نماینده پارلمان فدرال از ایالت نیوسات ولز از طرف حزب کارگر و آقایان استیفان ولگر به‌نمایندگی از عفو بین‌الملل و هم‌چنین پدر ریونت برایان میدوی از سوی سازمان کلیساهای کانبرا شرکت داشتند.

نمایندگان در این کنفرانس ضمن محکوم نمودن دولت نوری المالکی به‌خاطر جنایاتی که از سال ۲۰۰۹ علیه ساکنان شهر اشرف مرتکب شده‌اند، سازمان ملل متحد، دولت آمریکا و دولت استرالیا را به حفاظت از ساکنان شهر اشرف فراخوانده و خواهان مرتفع شدن محدودیتهایی شدند که علیه ساکنان شهر اشرف که توسط دولت نوری المالکی و بنابر خواست رژیم ایران شدند.

سناتور اسکات لادم از حزب سبزها ضمن تبریک به نمایندگانی که در این کنفرانس مطبوعاتی شرکت داشتند و ستودن همبستگی همه احزاب استرالیا بر سر موضوع شهر اشرف، دولت استرالیا را فراخواند که سازمان ملل مسئولیت حفاظت ساکنان شهر اشرف را به‌عهده گرفته و مانع از یک فاجعه انسانی دیگر در اشرف شوند.

سناتور جان ویلیامز از سوی حزب ملی در سخنان خود افزود که بسیاری از نمایندگان حزب ملی نقض حقوق‌بشر در ایران را محکوم می‌نمایند و خواهان حفاظت ساکنان شهر اشرف، (پناهندگان ایرانی) در عراق شد. ایشان هم‌چنین اضافه کردند که ما در پارلمان استرالیا همه تلاش خود را بکار خواهیم گرفت تا از سازمان ملل و دولت آمریکا بخواهیم که حفاظت شهر اشرف را به‌عهده بگیرد که این اقدام مستلزم جلب حمایت همه نمایندگان این پارلمان می‌باشد که با همکاری دوستانمان که در اینجا حضور دارند، به انجام خواهیم رساند.

خانم سناتور کلر مور، نیز در سخنان خود گفت که آن‌چه در شهر اشرف درحال اتفاق افتادن است، یک اشتباه است و ما موظفیم که ازساکنان اشرف مانند بسیاری دیگر از کشورهای دنیا حمایت کنیم. این افراد تحت یک تهدیدی روزانه و جدی قرار دارند و ما امروز در اینجا با همکارانمان جمع شده‌ایم که این موضوع را مانند بسیاری از پارلمانهای دیگر در دنیا مورد بررسی قرار داده و همبستگی خودمان را با آنها اعلام کنیم.

آقای لاری فرگوسن نماینده و دبیر مجلس فدرال استرالیا، در بخشی از سخنان خود گفت که من معتقدم که به‌دلیل نفوذ نیروهای ایرانی در رژیم عراق جان این افراد مورد تهدیدات جدی قرار دارد. از سوی دیگر، آنهایی که این افراد را تروریست می‌نامند به‌خاطر این است که دولت آمریکا زمانی برای همکاری با رژیم ایران این سازمان را در لیست گروههای تروریستی قرار داد و این واقعیت این لیست‌گذاری است. دوستانه بگویم که ما در ایران دیدیم که حاکمان در پذیرش پروسه دموکراسی در انتخابات ریاست‌جمهوری قبلی شکست خورند. موقعیت رژیم ایران این است که به‌شدت مخالفان را اعدام می‌کند، سنگسار دارد و چشم افراد را بیرون می‌آورد و بنابراین ما خیلی نگران تهدیدات جدی نیروهای ایران در رژیم عراق علیه امنیت این افراد هستیم.

نماینده پارلمان فدرال از ایالت ویکتوریا، آقای کلون تامسون یکی دیگر از شخصیتهای مهم این کنفرانس مطبوعاتی بود ایشان سخنان خود را با اشاره به نامه‌یی که بعد ازحمله نیروهای عراقی به ساکنان شهر اشرف در ۸ آپریل، به خانم هیلاری کلینتون نوشته بود، شروع نمود و بطورمشروح به تمامی جنایاتی که نیروهای سرکوبگر دولت عراق و بنا‌ به‌دستور ولی‌فقیه رژیم در اشرف مرتکب شدند اشاره کرد و به‌علاوه ازطرح آقای استیونسون و پارلمان اروپا در مورد اشرف حمایت خود را اعلام کرد.
ایشان در قسمتی دیگر از صحبتهایشان افزودند که در رابطه با مسأله لیست‌گذاری سازمان مجاهدین خلق ایران در آمریکا و استرالیا باید بگویم که ازسال ۲۰۰۳ الی ۲۰۰۴ بعد از بازرسیهای طولانی هیچ‌یک از ساکنان شهر اشرف حتی یک نفر هم محکوم به یک حکم قضایی نشدند، چه رسد به تروریست خواندن این افراد.
قبل از سال ۲۰۰۹ اشرف بهشتی در عراق بود که بسیاری از رهبران، زنان و مردان عراقی در آن‌جا برای پیشبرد مسائل عراق گرد می‌آمدند. باید بگویم که بهترین پیامی که ما امروز از اینجا می‌توانیم به دولت استرالیا بدهیم این است که نام سازمان مجاهدین خلق ایران و شورای ملی مقاومت را از لیست سازمانهای تروریستی خارج کنید و با سازمان ملل و نیروهای حافظ صلح برای کنترل کمپ اشرف همکاری نموده و من فکر می‌کنم که استرالیا باید از تصمیم سازمان ملل برای استقرار نیروهای سازمان ملل و حافظ صلح در بخشی از اشرف حمایت کند.

در این کنفرانس هم‌چنین آقای استیفان ولگر عضو سازمان عفو بین‌الملل استرالیا از تجربه شخصی خود از دیدارش ازشهر اشرف درسال ۲۰۰۸ اشاره نمود و ساکنان کمپ اشرف را قهرمانانه آزادی مردم ایران و رهبران دموکراسی و حقوق‌بشر در ایران خواند و حمایت خود را از فراخوان نمایندگان پارلمان استرالیا در مورد حفاظت از ساکنان شهر اشرف توسط سازمان ملل و طرح اتحادیه اروپا اعلام نمود.

ریونت برایان میدوی، از سوی سازمان کراس لینک ایالت آ سی تی، نیز یکی دیگر از شخصیتهایی بود که در این کنفرانس مطبوعاتی شرکت داشت. ایشان نیز ازنمایندگان پارلمان و از دولت استرالیا به‌عنوان نمایندگان دنیای آزاد خواست که از حقوق ساکنان شهر اشرف و سازمان مجاهدین خلق ایران حمایت کنند چرا که برای سالیان متمادی است که پایه‌ای‌ترین حقوق‌بشر این اعضا مورد نقض و خشونت قرار گرفته است و خواهان محکومیت این حملات جنایتکارانه و حفاظت از حقوق و آزادیهای ساکنان شهر اشرف شد.

کنفرانس مطبوعاتی نمایندگان سنا و مجلس فدرال استرالیا در حمایت ازقهرمانان شهر اشرف مورد توجه رسانه‌های این کشور قرار گرفت از جمله روزنامه سیدنی مورنینک بلافاصله گزارش مشروحی از این کنفرانس را منتشر کرد.
در پایان این کنفرانس آقای پیتر مورفی رئیس کمیته حامیان استرالیایی مقاومت ایران با انتشار بیانیه مطبوعاتی، اتحاد عمل چهار حزبی این کنفرانس را در حمایت از ساکنان شهر اشرف ستود.